Cyberpunk 2077 krijgt vehicle combat erbij in Phantom Liberty

News
woensdag, 23 augustus 2023 om 11:00
cyberpunk 2077 phantom liberty vehicle combatf1692778606
Volgende maand komt eindelijk de Phantom Liberty-uitbreiding voor Cyberpunk 2077 uit. De DLC voegt nieuwe features toe, waaronder vehicle combat, dat tijdens Opening Night Live is getoond.
Het is alweer bijna drie jaar geleden dat Cyberpunk 2077 is uitgekomen en de game heeft een wilde achtbaanrit achter de rug. De hype voor de game van CD Projekt RED was immens, om vervolgens veel spelers teleur te stellen met de staat waarin Cyberpunk 2077 werd gelanceerd. De studio heeft sindsdien hard gewerkt om alle problemen op te lossen en de game heeft weer een hele opleving gehad, deels dankzij de Netflix-serie Cyberpunk Edgerunners.
In september komt ook eindelijk de uitbreiding Phantom Liberty uit voor Cyberpunk 2077, die eigenlijk al veel eerder uitgebracht had moeten worden. De DLC zorgt niet alleen voor een nieuw verhaal, maar volgens CD Projekt RED gaan ook ‘alle core systems’ op de schop en komen er nieuwe features bij. De studio heeft dat dinsdagavond getoond tijdens Opening Night Live in een nieuwe trailer voor Phantom Liberty.

Wat is er nieuw in Phantom Liberty?

Zo zijn onder andere de perks in Cyberpunk 2077 veranderd en zijn er nieuwe opties toegevoegd, zoals de mogelijkheid om kogels te weerkaatsen met een zwaard. Voertuigen worden daarnaast veel meer dan alleen een middel van van punt A naar punt B te komen.
In Phantom Liberty worden achtervolgingen in auto’s compleet anders, met een nieuw politiesysteem en nieuwe auto’s om vuurgevechten op vier wielen mee uit te voeren. Zo kan je niet alleen met een vuurwapen schieten uit je auto, maar ook mounted weapons als machinegeweren en raketten inzetten en zelfs andere voertuigen hacken.
Phantom Liberty komt op 26 september uit en kost 29,99 euro op alle platformen.