Cyberpunk 2077 gaat veel mechanics op de schop gooien

News
woensdag, 14 juni 2023 om 17:30
cyberpunk 2077 screenshotf1578999989
Binnenkort kunnen spelers eindelijk aan de slag met de uitbreiding voor Cyberpunk 2077. Maar daarnaast zal CD Projekt RED ook een flink aantal mechanics op de schop gooien.
De lancering van Cyberpunk 2077 aan het einde van 2020 was geen succes, maar CD Projekt RED heeft sindsdien hard gewerkt aan de game. En daar is de studio voorlopig ook niet klaar mee. Zo zal in september eindelijk de aangekondigde uitbreiding Phantom Liberty eraan komen.
Spelers die niet van plan zijn om de uitbreiding te halen, zullen rond die tijd alleen toch een andere ervaring in Cyberpunk 2077 krijgen. In gesprek met VGC heeft CD Projekt RED namelijk aangekondigd dat er veel zal veranderen in de game. Alle ‘core main systems’ worden namelijk opnieuw gemaakt of op een grote manier bijgewerkt.

Wat verandert er in Cyberpunk 2077?

De grootste verandering zullen de perks en skill trees zijn. Volgens de ontwikkelaar zijn die helemaal opnieuw opgebouwd. Daarnaast zal er ook vehicle combat worden toegevoegd, waardoor er nieuwe auto-achtervolgingen mogelijk gemaakt worden.
Als aanvulling zullen spelers ook door een andere groep worden achtervolgd. Het AI-systeem is namelijk uitgebreid en de politie is volledig op de schop gegaan. Ga je steeds verder met je criminele acties, dan zullen er steeds sterkere agenten jouw kant op gestuurd worden. Net zoals dat bijvoorbeeld in de GTA games het geval is.
De update rondom Phantom Liberty zal de veranderingen toevoegen. Of de upgrades ook allemaal voor de base game zijn is niet bekend.

Populair Nieuws