Update - Cyberpunk 2077 én Immortals voor onwijs lage prijs bij bol.com

  Cyberpunk 2077 is vandaag sterk afgeprijsd bij bol.com. De game is met maar liefst 64% goedkoper geworden. Dit is nogal ongebruikelijk voor een AAA game die nog maar zo kort uit is.

  Update - Ook Immortals Fenyx Rising erg goedkoop

  Naast Cyberpunk 2077 is ook Immortals Fenyx Rising nu voor een enorm lage prijs te vinden. De game die normaalgesproken voor 59,99 euro over de toonbank gaat, is nu voor minder dan de helft van de prijs te vinden. Voor 28 euro is de game voor jou!

  Het spel is afgeprijsd van €69,99 naar €24,99, dit geldt voor zowel de PlayStation 4 als de Xbox Series X/One edities. De pc editie van de game kost €39,- en is niet in prijs verlaagd. Dat de game nu al met zo’n grote prijsverlaging te koop is, is op zijn minst gezegd opvallend te noemen aangezien het om een grote titel gaat die nog maar enkele maanden uit is.

  Dit is de laagste prijs voor de game tot nu toe. Eerder was de game al voor 29,99 euro in de aanbieding bij de bol.com. De game was één van de meest gehypte games van 2020. De verwachtingen werden alleen maar aangewakkerd toen de game een aantal keren werd uitgesteld door CD Projekt RED om de game af te maken.

  Cyberpunk 2077 moet met updates beter worden

  Echter bleek de game vies tegen te vallen. Vooral op de consoles kregen spelers te maken met een groot aantal bugs en prestatieproblemen. Echter lijkt er langzaam een einde te komen aan de problemen; de ontwikkelaar heeft beloofd om alle problemen uit de game weg te werken. Maar ook was er nog meer slecht nieuws; volgens geruchten zou de aankomende Cyberpunk 2077 multiplayer game gecanceld worden.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.