Deze nieuwe series zijn binnenkort op myLum te zien!

News
vrijdag, 09 april 2021 om 14:30
mylumf1632402861
We kunnen ons opmaken voor gloednieuwe titels die binnenkort te zien zijn op myLum. Welke drie nieuwe series kunnen wij nu verwachten?

1. We Are Who We Are

De eerste nieuwe serie die 7 mei te zien is op myLum is We Are Who We Are. Dit is een langverwachte HBO serie van Luca Guadagnino en gaat over twee Amerikaanse tieners genaamd Fraser en Caitlin. Zij groeien op in Venetië, op een Amerikaanse militaire basis. De serie volgt hun zoektocht naar hun eigen seksuele en genderidentiteit. Het duo helpt elkaar te begrijpen wie zij nou eigenlijk zijn.
De cast bevat namen zoals Jack Dylan Grazer, Jordan Kristine Seamon en Kid Cudi. We moeten nog een klein maandje wachten totdat de serie op myLum staat.
Bekijk hieronder de trailer van We Are Who We Are:

2. Snow Angels

De tweede, gloednieuwe titel die 2 mei beschikbaar is op myLum is Snow Angels, een Zweedse crimeserie. In de serie is Zweden geraakt door een heftige sneeuwstorm. Tijdens deze sneeuwstorm verdwijnt de vijf weken oude baby Lukas uit het huis van zijn ouders. Politieagente Alice ontdekt dat er iets niet klopt in de verhalen van Lukas’ ouders en gaat op onderzoek uit.
Regisseur van de serie is Anna Zackrisson. De cast bestaat uit onder andere Cecilia Nilsson, Eva Melander en Josefin Asplund.
Bekijk de trailer van Snow Angels hieronder:

3. The Pleasure Principle

De laatste nieuwe titel die 14 mei te zien is op myLum is The Pleasure Principle. Dit verhaal gaat over drie moorden, die gepleegd zijn in Odessa, Warschau en Praag, die allemaal met elkaar verbonden zijn. Drie politie-afdelingen worden gedwongen samen te werken om de seriemoordenaar die de drie vrouwen heeft vermoord, op te sporen. Toch realiseren de afdelingen dat de slachtoffers modellen en actrices waren. Dit spoor leidt hen naar advocaten, corrupte politici en beroepsmoordernaars en een opmerkelijk en duister geheim uit het verleden.
Bekijk de trailer van The Pleasure Principle hieronder:

Nieuwe series op myLum

Naar welke van deze drie series ben jij het meest enthousiast voor om naar te kijken? Laat het weten in de reacties!
Klik hier om naar de website van myLum te gaan!

Populair Nieuws