Cyberpunk 2077 nu met patch 1.2 voor historisch lage prijs op bol.com te scoren!

  Veel fans keken uit naar Cyberpunk 2077, maar werden bij lancering verrast door talloze problemen. Die problemen moeten nu opgelost worden met patch 1.2, dus nu is het moment om Cyberpunk 2077 voor een historisch lage prijs te scoren op bol.com!

  Cyberpunk 2077 kan gerust de most anticipated game van 2020 worden genoemd. Die hype werd alleen nog maar meer opgebouwd nadat de titel een paar keer werd uitgesteld om ‘de laatste puntjes op de i te zetten’. Bij release bleek de game alleen te kampen met enorme problemen, met name de console versies. Sony heeft Cyberpunk 2077 zelfs van de PlayStation Store gehaald na vele klachten van spelers.

  Al die problemen moeten nu alleen opgelost worden met patch 1.2, die waarschijnlijk deze week uitgebracht wordt door CD Projekt RED. Een goed moment dus om de game weer in huis te halen als je hem hebt verkocht of nog nooit Cyberpunk 2077 hebt gespeeld. Het komt nu helemaal goed uit, omdat de titel met veel korting te koop is bij bol.com. Cyberpunk 2077 is op het moment voor een historisch lage prijs te scoren.

  Nog meer updates voor Cyberpunk 2077

  Nu de meeste problemen worden opgelost met patch 1.2 heeft CD Projekt RED even wat ademruimte, maar dat betekent niet dat de Poolse studio klaar is met de game. Integendeel zelfs. In de tweede helft van 2021 moet namelijk de next-gen upgrade komen voor de PlayStation 5 en Xbox Series X - die je gratis krijgt bij de PS4 en Xbox One versies.

  Is de ontwikkelaar daarmee klaar, dan kan het vervolgens aan de slag met de multiplayer modus voor Cyberpunk 2077. Inderdaad, de singleplayer RPG game krijgt multiplayer. Hoe die modus er precies uit komt te zien, dat blijft nog even de vraag!

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.