Crash Bandicoot 4 bevat toch geen microtransacties

News
donderdag, 02 juli 2020 om 11:15
crash selfief1593676850
Er komen geen microtransacties in Crash Bandicoot 4. Middels een tweet heeft ontwikkelaar Toys For Bob het nieuws onthuld. De game heet officieel Crash Bandicoot 4: It's About Time en staat op de planning voor later dit jaar.
Op de Microsoft Store-pagina stond in eerste instantie dat er in-game transacties zullen zijn. Er was wat verwarring, omdat er niet te vinden was om wat voor aankopen het gaat. Zijn het skins, levels, wapens? Toys For Bob geeft nu expliciet aan dat dat niet het geval zal zijn.
Crash Bandicoot 4 bevat geen microtransacties. Bovendien zullen alle digitale versies de 'Totally Tubular' skins bevatten. Die zijn dus niet alleen voor fans die het spel pre-orderen.
Eerder werd onthuld dat Crash Bandicoot 4: It's About Time ruim honderd speelbare levels bevat. Het wordt dus een grote game. Sterker nog, het wordt net zo groot als zijn voorgangers bij elkaar! Fans die dachten dat ze misschien levels moesten kopen kunnen nu gerust ademhalen.
crash bandicoot 4 its about timef1592992054

Eindelijk een vierde deel

Crash Bandicoot is een serie actie-platformers waarin een dolle buideldas dwaze avonturen ondergaat. In de jaren '90 was de serie erg populair. Zo populair, zelfs, dat Vicarious Visions dacht dat het een goed idee was een remake te maken van de drie games en ze in een grote verzamelbundel te stoppen.
Ze hadden blijkbaar gelijk, want de N. Sane Trilogy was een groot succes. Ook wij vonden het erg leuk, wat te lezen is in onze review. Hopelijk wordt de opvolger net zo goed, of zelfs beter...
Crash Bandicoot 4: It's About Time is vanaf 2 oktober te spelen op PS4 en Xbox One.