Chandler Riggs had moeite met zijn afscheid van The Walking Dead

News
donderdag, 02 juli 2020 om 10:45
the walking deadf1634110592
Van vele personages uit The Walking Dead hebben we afscheid moeten nemen. Ook Carl, de zoon van Rick Grimes heeft de serie verlaten in seizoen 8. Daar hadden de cast en crew van The Walking Dead erg veel moeite mee.
Na acht seizoenen heeft Chandler Riggs afscheid moeten nemen van zijn rol als Carl Grimes. De acteur vond het zelf erg moeilijk om de serie te verlaten. Carl kwam aan zijn eind nadat hij zelfmoord had gepleegd toen hij werd gebeten door een zombie.
In 2018 tijdens de voorbereidingen noemde showrunner Scott Gimple de dood van Carl niet waardoor het voor Chandler ook een verrassing zou zijn. Carl stierf tijdens de oorlog tussen Rick en Negan. Nadat Carl stierf nam Rick Negan gevangen in de seizoensfinale van seizoen 8.

Na The Walking Dead

Nadat Chandler Riggs de show heeft verlaten, kwamen er nog veel meer rollen op zijn pad, wat hij in eerste instantie niet gewend was. Hij speelde ten slotte acht jaar lang één personage. Na zijn laatste dagen als Carl heeft Riggs grote stappen kunnen maken als acteur. Hij is inmiddels lid van ABC-drama A Million Little Things en speelde in films zoals Only en Inherit the Viper. Naast zijn werk als acteur ligt zijn passie ook bij muziek en maakt hij nummers onder de naam Eclipse.