Crash Bandicoot 4 krijgt in-game aankopen volgens Microsoft store

  Crash Bandicoot leeft de laatste jaren weer op in populariteit en na remakes van zijn oude games kunnen we dit jaar Crash Bandicoot 4: It’s About Time verwachten. De Microsoft store-pagina van de game staat al online en er iets opvallends op te zien. Er staat namelijk vermeld dat er in-game aankopen zullen zijn.

  Crash Bandicoot beleefde het hoogtepunt van zijn populariteit ver voordat in-game aankopen normaal of zelfs mogelijk waren. Maar Crash Bandicoot 4 is een geheel nieuwe game en dus kunnen we verwachten dat er wat moderne trekjes te zien zullen zijn. In-game aankopen zijn verre van ongebruikelijk en als we de Microsoft Store mogen geloven lijkt het erop dat ze ook in It’s About Time aanwezig zullen zijn.

  Om wat voor in-game aankopen gaat het?

  De Microsoft store vermeldt niet wat er precies gekocht kan worden met deze in-game aankopen. De PlayStation Store noemt helemaal geen in-game aankopen. Het is dus momenteel niet duidelijk wat er precies als in-game aankoop zal worden aangeboden.

  Wel laat de Microsoft Store weten dat wanneer je de game digitaal koopt je skins voor Crash en Coco ontvangt. Er bestaat een mogelijkheid dat er andere skins zijn waarvoor betaald moet worden. Ook volwaardige DLC-pakketten kunnen als in-game aankopen vermeld worden, maar dergelijke DLC is (nog) niet aangekondigd. Het is in ieder geval uitermate onwaarschijnlijk dat het gaat om lootboxes of pay-to-win mechanics.

  Crash Bandicoot 4: It’s About Time komt op 2 oktober uit voor PS4 en Xbox One.

  Crash Bandicoot 4: It’s About Time

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.