Crash Bandicoot 4 reveal is vandaag!

News
maandag, 22 juni 2020 om 9:00
crash bandicoot n sane trilogy screen 03 us 03dec16 1f1592809000
Via de officiële Twitter rondom de Crash Bandicoot games is gisteren een veelbelovende tweet verstuurd. Hierin is namelijk te lezen dat vandaag een officiële reveal komt van Crash Bandicoot 4.
De reveal van de aankomende telg in de Crash Bandicoot franchise zal waarschijnlijk via een trailer plaatsvinden. Eerder al lekte er informatie rondom de komende game, doordat er via een Taiwanese website een vermelding te vroeg online ging. Daarnaast kreeg een Canadese journalist een pakketje met daarin een puzzel van een masker dat zomaar eens uit een Crash game zou kunnen komen. Volgens de geruchten zou de game dit jaar in oktober nog uitkomen. Dat zou erop wijzen dat het een PlayStation 4 en Xbox One game zou worden en niet specifiek een titel voor de PS5 en Xbox Series X.

Aankondiging beter dan lekken volgens tweet

De officiële aankondiging is volgens de tweet vele malen beter dan de lekken die tot nu toe voorbij zijn gekomen. De reveal van de game zal zijn om 8 AM PDT. Deze tijd is gelijk aan 5 uur vanmiddag in Nederlandse tijd.
Waarschijnlijk is de subtitel van de komende Crash Game ook daadwerkelijk It's About Time. Dat zou betekenen dat de game over tijdreizen gaat, waarbij je als Crash Bandicoot dan oude en nieuwe vijanden voor je kiezen krijgt. De kans is dan ook groot dat zijn kwaadaardige tegenpool Dr. Neon Cortex ook weer van de partij is.

Populair Nieuws

Laatste Reacties