Ubisoft komt op 12 juli met E3-stream 'Ubisoft Forward'

  De E3 gaat dit jaar fysiek niet door en dus moeten ontwikkelaars uitwijken naar online mogelijkheden om hun games te presenteren. Zo ook Ubisoft die nu een online persconferentie in E3 stijl aangekondigd heeft. De conferentie heeft Ubisoft Forward en zal op 12 juli plaatsvinden.

  Ubisoft kondigt de persconferentie aan in een kort bericht op haar website. Het bericht meldt niet veel over de conferentie, behalve dat het de eerste voor Ubisoft is en dat deze in E3-stijl zal zijn. Ook meldt Ubisoft dat de conferentie gehouden zal worden op 12 juli om 21:00 uur Nederlandse tijd. De showcase moet gevuld zijn met 'genoeg exclusieve games, spannende onthullingen en veel meer'.

  Wat mogen we verwachten van Ubisoft Forward

  Ubisoft meldde niets over de games die we mogen verwachten tijdens de showcase. Toch kunnen we daar een voorzichtige voorspelling over doen. De ontwikkelaar komt de afgelopen jaren namelijk steevast met aankondigingen rondom haar Just Dance-franchise. Daarnaast is Assassin's Creed Valhalla in ontwikkeling waar we zeker beelden van mogen verwachten. We weten wel al wat details over de komende game, maar verwachten daar nog een flinke schep bovenop.

  Los van Just Dance en Valhalla kunnen we waarschijnlijk beelden uit de komende game Skull and Bones verwachten. Deze game is al een tijdje in ontwikkeling en staat gepland voor een release in 2021. Last but not least krijgen we tijdens Ubisoft Forward waarschijnlijk een verse lading beelden van Beyond Good and Evil 2 te zien en mogen we naar verwachting een paar toffe onthullingen voor PS5 en Xbox Series X games bewonderen.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.