'FIFA 22 beta gaat volgende week van start'

News
donderdag, 05 augustus 2021 om 9:30
alaba kineticairbattle reveal g5 f22 disclaimer lores wmf1627654801
We moeten nog even een aantal weken wachten voordat FIFA 22 in de winkels ligt, maar mogelijk kunnen sommigen al eerder met de game aan de slag. Naar verluidt gaat volgende week namelijk al de FIFA 22 beta van start.
Met de nieuwe HyperMotion-technologie en een aantal andere grote gameplay-veranderingen, lijkt EA eindelijk naar FIFA 22 te brengen waar fans al een lange tijd om vragen. Het is dan ook niet zo gek dat liefhebbers van de franchise staan te popelen om de game uit te kunnen proberen.
Het lijkt erop dat sommige spelers dat binnenkort ook daadwerkelijk kunnen doen. Volgens geruchten, gedeeld door Twitteraar FUTZone, zal de beta voor FIFA 22 namelijk op 11 augustus van start gaan. De gelukkigen die aan de technical test mee kunnen doen zullen dan aankomend weekend hun code ontvangen. De codes zullen naar verluidt willekeurig worden verzonden aan mensen met een EA account, dus houd je inbox scherp in de gaten.

Niet de eerste FIFA 22 beta

Hoewel EA Sports nu voor het eerst een technische test organiseert sinds FIFA 22 officieel is onthuld, is het niet de eerste beta voor de footie. In juni heeft de ontwikkelaar ook al een closed beta georganiseerd, maar die werd al vroegtijdig gestopt. De reden daarvoor waren de vele leaks die meteen op het internet verschenen.
Heb je geen toegang tot de beta, maar wil je wel iets eerder met FIFA 22 aan de slag, dan kan je een abonnement EA Play nemen. Leden van die dienst kunnen op 22 september al de titel spelen, al zit er wel een limiet op tien uur. De echte releasedatum van FIFA 22 is op 1 oktober.