Collectors worden deze week in het zonnetje gezet in Red Dead Online

  De Collectors in Red Dead Online zijn week in, week uit hard aan het werk, maar ze worden door Rockstar vaak overgeslagen als het aankomt op mooie bonussen. Daar komt deze week verandering in.

  Vorige week konden Bounty Hunters lekker snel stijgen met flinke bonussen. Nu is het tijd voor de Collectors om in de spotlight te staan. Deze week krijg je namelijk maar liefst twee keer zoveel ervaringspunten wanneer je een verzamelobject vindt. Bovendien krijg je diezelfde bonus ook wanneer je een complete collectie aanlevert bij Madam Nazar. Heb je nog een aantal voorwerpen nog niet ingeleverd, dan is deze week daar de perfecte tijd voor.

  Met alle die rangen die je deze week stijgt, zal je mogelijk ook een hoop nieuwe mogelijkheden vrijspelen voor de Collector. Gelukkig zijn de speciale voorwerpen deze week ook in de aanbieding gegooid. Zo zijn de Pennington Field Shovel, de metaaldetector en de Refined Binoculars dertig procent goedkoper. Ook kan je Collector’s Maps aanschaffen voor de helft van de prijs.

  Club XP cadeau

  Ondertussen is de Wheeler, Rawson & Co. Club en de Outlaw Pass nog steeds actief, maar niet lang meer. Op 10 maart loopt de actie namelijk af. Heb je nog niet de maximale rang in de club bereikt, dan is er goed nieuws. Iedereen die voor 2 maart inlogt op Red Dead Online krijgt namelijk vijf rangen aan ervaringspunten cadeau! Vergeet dus zeker niet een bezoekje te brengen aan het Wilde Westen deze week.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.