Xbox Games with Gold maart 2020 - Wat speel jij deze maand?

  Maart roert zijn staart. Wat mogen we verwachten van deze maand? Krijgen we een lekker zonnetje of gaat het weer waaien? Eén ding weten we zeker: Microsoft geeft ons deze games in maart cadeau. Dit zijn de Xbox Games with Gold games voor maart 2020.

  Batman: The Enemy Within

  We mochten in december al aan de slag met de Telltale vertelling van Batman. Nu is het tijd voor het tweede deel in deze serie Batman The Enemy Within. Deze game laat je weer in de huid kruipen van Bruce Wayne om vijf nieuwe episodes te doorlopen. Zoals in het vorige Batman verhaal maak je in The Enemy Within keuzes en moet je regelmatig de detective uithangen.

  Onderweg kom je bekende gezichten tegen zoals Catwoman, The Riddler, Bane en Harley Quinn. De grootste vijand van Batman, The Joker, maakt in de game natuurlijk ook zijn opwachting. Zullen door jouw keuzes de inwoners van Gotham weer rustig kunnen slapen of help je de stad de vernieling in?

  Batman: The Enemy Within is beschikbaar voor Xbox One bezitters van 1 tot en met 31 maart.

  Castlevania: Lords of Shadow 2

  Deze maand mogen we van Microsoft in de ondode huid van niemand minder dan Dracula kruipen. Het tweede deel in de Lords of Shadow franchise is namelijk gratis te spelen. Je wordt als Dracula honderden jaren na het eerste deel wakker in je kasteel. Al snel blijkt dat je kasteel ineens omgeven is door andere gebouwen en jij midden in de moderne samenleving terecht komt.

  De open wereld in de game bevat allerlei donkere straatjes om je in schuil te houden en je prooi te besluipen. Daarbij zijn de straten vergeven van monsters en sekteleden die het op jou gemunt hebben. Ze staan onder leiding van niemand minder dan je vijand uit het eerste deel, Satan. Weet jij je een weg te banen door de moderne wereld en Satan voor eens en voor altijd de mond te snoeren?

  Castlevania: Lords of Shadow 2 is voor Xbox One en Xbox 360 bezitters gratis te downloaden van 1 tot en met 15 maart.

  Shantae: Half-Genie Hero

  Een wat luchtiger game die we deze maand gratis krijgen van Microsoft is Shantae: Half-Genie Hero. Deze platformer-franchise stamt al uit de tijd dat iedereen een Gameboy had en is een waar genot om te spelen. Als Shantae ga je op pad om de wereld te redden van een onbekend onheil.

  Terwijl je rent, springt, puzzel moet je nogal eens de gedaante aannemen van een dier zoals een olifant, een vis en zelfs een muis. Op die manier blijf je in de game aan het puzzelen en ontdek je steeds een nieuw stukje van de levels.

  Shantae Half-Genie Hero is van 16 maart tot en met 15 april gratis te downloaden voor Xbox One bezitters.

  Sonic Generations

  De laatste game die Microsoft ons cadeau doet deze maand is ongetwijfeld ter ere van de Sonic film die nu in de bioscopen draait. Sonic Generations is namelijk gratis te spelen deze maand. In Sonic Generations is Dr. Eggman net verslagen. Sonic en zijn vrienden zitten lekker te picknicken, maar dan slaat ineens een onbekende kracht toe die ze opslokt en terug de tijd in slingert. Hier ontmoet Sonic zijn klassieke variant en samen gaan ze op avontuur om hun tijdlijnen te redden.

  Sonic Generations brengt het beste van de oude en nieuwe Sonic games bijeen in een enorm avontuur. Terwijl je afwisselt tussen de klassieke Sonic en de vernieuwde blauwe egel, wissel je meteen ook tussen moderne levels die je de diepte in sturen en de klassieke tweedimensionale levels die we van de eerste Sonic games kennen. De bekende levels zoals Green Hill Zone zijn terug, maar dan wel geheel in een nieuwe stijl. Het zorgt voor een unieke mix die elke Sonic liefhebber gespeeld moet hebben.

  Sonic Generations is beschikbaar van 16 tot en met 31 maart. Zowel Xbox 360 als Xbox One bezitters kunnen met de game aan de slag!

  Xbox Games With Gold games maart 2020

  Dat zijn de vier games die we deze maand van Microsoft cadeau krijgen. Microsoft borduurt verder op titels waarvan we eerder al een eerste deel mochten spelen en geeft ons daarnaast twee toffe games om van te genieten. Welke game(s) ga jij deze maand spelen?

  Sonic Generations

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.