Red Dead Online introduceert een tijdelijke, nieuwe Battle Royale-modus

  Het Battle Royale-genre is vandaag de dag ontzettend populair met titels als Fortnite en PUBG en ook Red Dead Online is geen vreemde in het genre. Deze week krijgen spelers zelfs nog een extra optie voor hun favoriete PvP-modus.

  Wie van de spannende en dodelijke strijd houdt om als laatste overlevende te blijven staan, kan in Red Dead Online een potje Gun Rush opstarten. Het is alleen mogelijk om die modus in free-for-all te spelen, maar daar komt deze week tijdelijk verandering in. In Gun Rush: Teams kunnen spelers nu namelijk hun krachten bundelen om als laatste team overeind te blijven in een arena die steeds kleiner wordt.

  De inspanningen in de nieuwe modus worden bovendien goed beloond. Deze week krijgen namelijk alle spelers die een potje in de Showdown Series voltooien vijftig procent meer ervaringspunten dan gebruikelijk. Ben je een liefhebber van PvP, dan kan je de komende dagen dus lekker het vuur openen op je concullega’s.

  Spotlight op de Bounty Hunter

  Niet alleen competitieve spelers kunnen lekker profiteren deze week, ook Bounty Hunters worden in het zonnetje gezet. De premiejagers krijgen namelijk ook een bonus van vijftig procent voor alle Bounty Hunter-gerelateerde opdrachten die ze uitvoeren. Dat houdt dus niet alleen de normale missies in, maar ook de Legendary Bounties en de Bounty Hunter Free Roam Events.

  Een aantal exclusieve wapens voor de jagers zijn daarnaast in de aanbieding. Zo kan je de speciale Schofield Revolver en de Reinforced Lasso kopen met dertig procent korting. Dan kan je die meteen gebruiken om je volgende doelwit naar het kantoor van de sheriff te slepen.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.