Collectors in Red Dead Online kunnen een fortuin verdienen deze week

News
woensdag, 15 september 2021 om 11:30
red dead online collector chestf1589974375
Nadat de laatste weken de spotlight heeft gestaan op criminelen in Red Dead Online, is het nu weer tijd voor één van de speciale rollen. Collectors kunnen nu namelijk lekker veel verdienen op hun verzamelde objecten.
Heb je de afgelopen tijd een aantal collector sets bij elkaar weten te verzamelen in Red Dead Online, dan is het nu tijd om te cashen. Deze week verdienen Collectors namelijk twee keer zoveel dollars op de sets die ze inleveren bij Madam Nazar.
Maar daar blijft het niet bij voor Collectors. Zo zal je twee keer zoveel Role XP verzamelen wanneer je collectibles vindt in de wereld en dat vinden wordt ook makkelijker gemaakt, want elke Collector krijgt deze week een gratis Collector’s Map. Lukt het je om de Weekly Collection bij elkaar te krijgen, dan zal je naast de gebruikelijke beloningen nog eens 2000 Club XP en een coupon voor 40 procent korting op een Novice of Promising Collector Role Item ontvangen.
Dan klinkt natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar niet iedereen heeft toegang tot de Collector role. Gelukkig kan je daar deze week goedkoop verandering in brengen. De komende dagen geldt er namelijk vijf goudstaven korting op de aankoop van de Collector’s Bag.

Meer bonussen in Red Dead Online

Het blijft bovendien niet alleen bij voordelen voor Collector’s deze week. Momenteel kan je namelijk ook veel verdienen op de A Land of Opportunities missies - de verhaallijn van Red Dead Online. Breng je een missie succesvol tot einde, dan krijg je twee keer zoveel dollars.
Ben je meer van PvP vuurgevechten, dan kan je juist lekker snel ervaringspunten vergaren, wat goed in combinatie werkt met de nieuwe Quick Draw Club die vorige week is geïntroduceerd. De komende dagen kan je je skills tonen in de Hardcore versie van Gun Rush, waarbij je twee keer zoveel ervaringspunten zal krijgen. Maar dat zul je dus moeten doen zonder cosumables of Ability Cards.