Cobra Kai seizoen 3 verschijnt veel eerder dan verwacht op Netflix

  De kerstdagen zijn weer voorbij en Nederland is of weer aan het werk of geniet nog even van zijn of haar welverdiende vakantie. Maar hoewel kerst eigenlijk al voorbij is er toch nog een soort kerstcadeautje: Cobra Kai komt namelijk op vrijdag 1 januari al op Netflix. Netflix heeft hiermee de releasedatum een week naar voren getrokken, want eerst zou het derde seizoen ‘pas’ op vrijdag 8 januari 2021 verschijnen.

  Netflix

  Het geheim van Cobra Kai

  De serie Cobra Kai verscheen in eerste instantie in 2018 al op YouTube Premium en een jaar later verscheen alweer het tweede seizoen. Maar omdat het een beetje verborgen zat op YouTube Premium wist het nooit het echt te slaan bij het grote publiek. Maar medio 2020 nam Netflix de rechten over en maakte het ook nog eens bekend dat er een derde seizoen aan kwam, en met succes. Cobra Kai werd binnen mum van tijd een groot succes op Netflix en sindsdien kijken veel mensen uit naar het derde seizoen van Cobra Kai.

  Nog een paar nachtjes slapen

  Een paar maanden later maakte Netflix ook nog eens bekend dat er een seizoen vier aankomt en maakte het de releasedatum vaan seizoen drie bekend. Destijds stond de releasedatum van het derde seizoen op vrijdag 8 januari 2020, maar anderhalve week voor die datum haalt Netflix de datum ook nog eens wat naar voren. Een hele opluchting als je nagaat dat de laatste tijd veel films en games op het laatste moment juist werden uitgesteld.

  We moeten dus nog een paar dagen wachten maar dan kunnen we eindelijk genieten van het derde seizoen van Cobra Kai! Ben je nog niet helemaal enthousiast? Lees hier 5 redenen waarom jij straks Cobra Kai seizoen drie moet kijken!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.