Cobra Kai Season 3 releasedatum is bekendgemaakt!

  De fantastische Netflix-serie Cobra Kai heeft een officiële datum gekregen voor de release van seizoen 3. Daarnaast worden we ook nog eens getrakteerd met het nieuws dat er een seizoen 4 in de maak is. Lees hier vanaf wanneer je kunt genieten van Cobra Kai Season 3.

  Netflix

  Let op! Dit artikel bevat spoilers over eerdere seizoenen van Cobra Kai.

  Cobra Kai Season 3 komt er snel aan

  'QUIET!', de imponerende stem van Johnny Lawrence galmt door de dojo heen. Dit keer niet omdat een nieuwe training begint, maar omdat de releasedatum van Cobra Kai Season 3 bekend is! We kunnen namelijk vanaf 8 januari weer verder genieten van de botsing tussen Miyagi-Do en Cobra Kai. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat vanaf deze datum Cobra Kai Season 3 online zal staan. We gaan er dan achterkomen hoe het nu verder gaat tussen de twee karatedojo's.

  In een korte teaser-trailer voor Cobra Kai Season 3 zien we een korte terugblik van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Hier zagen we dat Miguel, na een gevecht met de Miyagi-Do van grote hoogte naar beneden viel. In de trailer zien we Miguel in het ziekenhuis die kort zijn ogen opent. In Cobra Kai Season 3 kunnen we dus zeker meer actie verwachten van onder andere Miguel.

  Cobra Kai Season 3 is niet het enige nieuws

  Aan het einde van de trailer zien we ook een tekst waarvan we een gat in de lucht springen (of een gat slaan in een houten plankje). Hier staat namelijk dat een vierde seizoen van Cobra Kai ook in de maak is. Voor fans van de serie is dit natuurlijk fantastisch nieuws.

  Waar Cobra Kai Season 3 ons naar gaat leiden is nog maar de vraag. Wel is het vrijwel zeker dat we meer gaan zien van onder andere de gladde glibberende slang John Kreese en natuurlijk de strijd tussen de twee dojo's. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het nieuwe seizoen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.