Cobra Kai verlaat YouTube Premium en wordt Netflix serie

News
dinsdag, 23 juni 2020 om 14:15
cobra kai netflix serief1592913029
Cobra Kai verlaat YouTube Premium en wordt vanaf nu een Netflix serie. Het derde seizoen van Cobra Kai verhuist namelijk naar de streamingdienst Netflix. Dit nieuws is naar buiten gebracht door Variety.
Dat Cobra Kai nu een Netflix serie wordt, moet wel even slikken zijn voor YouTube Premium. De serie is namelijk erg gewild in de Verenigde Staten. Dit is ook niet zo gek, want Cobra Kai baseert zich op een filmserie die al jaren een enorme fanbase heeft.

Cobra Kai wordt Netflix serie

De eerdere seizoenen van de serie nog niet gezien? Later dit jaar verschijnen de eerste twee seizoenen van Cobrai Kai op Netflix. Het derde seizoen van Cobra Kai zal daarna worden gelanceerd als een nieuwe Netflix serie. Vooralsnog is niet bekend wanneer dit derde seizoen precies uit zal komen. Details worden later door Netflix onthuld.
Cobra Kai lift mee op het succes van het The Karate Kid Universum. Het nieuws rondom de verhuizing is 36 jaar na de première van de eerste Karate Kid-film naar buiten gekomen. Dit was een succesvolle film die ruim $90 miljoen wist op te brengen. De Cobra Kai serie is het vervolg op de succesvolle filmserie, waarbij Ralph Macchio en William Zabka hun rol weer oppakken.

Verliezen voor YouTube Premium

Voor YouTube Premium is het even door de zure appel heen bijten. Dit is alweer de tweede YouTube Premium show die naar een ander platform is gegaan. Zo nam YouTube Premium eerder al afscheid van het in Amerika populaire Step Up: High Water.

Populair Nieuws