Dit is wanneer de Obi-Wan Kenobi release op Disney+ is

News
donderdag, 10 februari 2022 om 13:30
star wars obi wan kenobi serief1644487105
De releasedatum van Obi-Wan Kenobi is eindelijk officieel bekendgemaakt door Disney. Eerder werd de releasedatum al per ongelukt door een topman bij het bedrijf.
Net na de finale van The Book of Boba Fett heeft Disney Plus de releasedatum onthuld voor de serie Obi-Wan Kenobi. De onthulling gaat samen met een gloednieuwe poster van de serie. Ewan McGregor zal op 25 mei terugkeren in de rol van Jedi Knight Obi-Wan. De limited series speelt zich tien jaar af na de gebeurtenissen van Star Wars: Revenge of the Sith.
Eerder plaatste een topman van Disney op Twitter dat de serie in mei zal verschijnen. Nadat de tweet veel aandacht kreeg, werd deze verwijderd en maakte de topman zijn account privé. Nu blijkt dat de serie inderdaad in mei zal verschijnen op de streamingsdienst.
Het openingsseizoen zal zes afleveringen hebben en volgt één van de belangrijkste Jedi in het Star Wars-universum, in zijn dagen na de val van de Galactische Republiek en tijdens de opkomst van The Galactic Empire. De serie zal, net als veel andere Star Wars-series, zich afspelen op de woestijnplaneet Tatooine. Dat is immers waar Luke Skywalker is heengebracht, de zoon van Anakin Skywalker, beter bekend als Darth Vader.

Sterrencast in Obi-Wan Kenobi

In de serie speelt Ewan McGregor opnieuw de rol van Obi-Wan Kenobi, net zoals hij heeft gedaan in de prequel trilogie. Joel Edgerton zal opnieuw Owen Lars spelen en Hayden Christensen keert weer terug voor de rol van Anakin Skywalker. Daarnaast zal de serie nieuwe acteurs verwelkomen in het Star Wars-universum, waaronder Benny Safdie, Kumail Nanjiani, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang en Maya Erskine.
De serie zal wekelijks verschijnen op Disney Plus. Er is nog geen trailer vrijgegeven van Obi-Wan Kenobi, maar voor nu kunnen we het doen met de gedeelde concept art.

Populair Nieuws