Check hier de gameplay trailer van de nieuwe Among Us map

News
donderdag, 14 januari 2021 om 14:00
among us hackf1615214389
De videogame Among Us was in 2020 ongekend populair. De game werd in november 2020 zelfs door 500 miljoen spelers gespeeld en is daarmee de populairste game ooit! Vandaag hebben we ook goed nieuws voor de honderden miljoenen mensen, want Among Us krijgt een nieuwe Airship-map en we hebben de eerste beelden.

Wat kunnen we zien?

Eind vorige jaar tijdens The Game Awards 2020 werd deze Airship-map al gepresenteerd. Tot dusver moesten we het alleen doen met een korte trailer, maar medio januari heeft Among Us al een beetje meer weggegeven. Among Us deelde via Twitter een gameplay video die ons een indruk geeft van de nieuwe map. Eerlijk is eerlijk de video is wat aan de korte kant, maar geeft ons desondanks een aardige eerste indruk van de gameplay.

Is er al meer bekend over de nieuwe map?

Ben je na deze korte gameplayvideo erg enthousiast geworden over de nieuwe Among Us map? Helaas zullen we nog even moeten wachten, maar zoals gezegd verscheen er vorige maand wel al een trailer. Deze trailer gaat niet zozeer in op de gameplay, maar geeft ons toch een indruk over de Airship-map.

Among Us komt naar de Xbox Series X/S

De aankomende Airship-map speelt zich zoals de naam eigenlijk wel weggeeft af op een luchtschip. Momenteel is Among Us te spelen op de Nintendo Switch, PC, iOS en Android, maar daar komt verandering in. Dit jaar verschijnt Among Us namelijk ook voor de Xbox Series X/S en de Xbox One.

Populair Nieuws

Laatste Reacties