Update - Nieuwe Assassin's Creed Valhalla update verhelpt scala van bugs

  Ubisoft brengt vandaag een grote Assassin's Creed Valhalla update uit die een groot aantal bugs moet verhelpen. De 1.1.1 update brengt een scala van oplossingen voor bekende bugs en problemen. Nieuwe features brengt de update daarentegen niet met zich mee.

  Update - Niet alle game breaking bugs verholpen door Assassin's Creed Valhalla update

  De update die vandaag vrijgegeven is, heeft een heel aantal problemen in de game verholpen. De patch notes zijn dan ook behoorlijk lang, maar niet alles wat in de lijst staat is ook daadwerkelijk verholpen. Zo staat in de lijst dat de update een probleem met opgeslagen voortgang verhelpt, wat ook daadwerkelijk gebeurd is, maar er staat ook dat er een probleem in de 'Brewing Rebellion'-missie verholpen wordt. Dat is helaas niet het geval.

  Op de redactie hadden wij een probleem met exact deze missie, die dus door de update verholpen zou worden. Wij testten de game na de update, maar helaas konden wij nog steeds niet verder. De missie waarin je de longhouse in Buckingham moet vinden en de deuren moet openen, wordt bij ons niet aangegeven op de kaart, terwijl deze wel actief staat. Daarbij is het niet mogelijk om de deuren van de longhouse te openen zodra deze gevonden is. Eivor probeert de deur wel te openen, maar tevergeefs.

  Wat de status van de andere problemen is, die de update zou verhelpen is niet bekend.

  Originele bericht:

  Op Reddit heeft Ubisoft de volledige lijst met patch notes bekendgemaakt voor Assassin's Creed Valhalla. De update is per direct beschikbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Google Stadia, Amazon Luna en PC. Qua grootte verschilt de patch per platform.

  • Xbox Series X|S:    ~7.5 GB
  • Xbox One:     ~6.6 GB
  • PlayStation 5:   ~2 GB
  • PlayStation 4:   2-3 GB
  • PC: ~6.45 GB

  Assassin's Creed Valhalla update lost bekende problemen op

  Met de nieuwe update worden bekende bugs verholpen die spelers er van weerhielden om de open world game goed te kunnen spelen. Zo kwamen spelers vast te zitten in een Halloween-achtige Mari Lwyd outfit na het spelen van een bepaalde questline. Dit probleem wordt onder andere opgelost.

  Ook worden problemen met Ubisoft Connect opgelost. Het betreft achievements van Ubisoft Connect die niet vrijgespeeld konden worden. Bij de eerstvolgende Ubisoft Connect achievement die spelers vrijspelen wordt de rest ook ontgrendeld en krijgen spelers bonus XP. Daarvan kun je vervolgens extra cosmetische voorwerpen halen.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.