Nieuwe Among Us map getoond

News
vrijdag, 11 december 2020 om 14:30
among us hackf1615214389
Among Us krijg weer wat meer afwisseling met een gloednieuwe map om op te spelen. Dit werd aangekondigd tijdens The Game Awards van afgelopen nacht. De ontzettend populaire game die zowel op je telefoon als op de computer gespeeld kan worden zakte de afgelopen weken wel weer enigszins weg, toch is Among Us nog steeds veruit de meest gespeelde mobiele game ter wereld.

Trailer

Deze map werd tijdens The Game Awards aangekondigd via een trailer. Op deze map zijn natuurlijk een heleboel nieuwe features. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe tasks, waarvan je een aantal voorbeelden te zien krijgt in de trailer, maar ook ziet het er anders uit als je iemand doodmaakt als impostor. Deze nieuwe map lijkt helemaal niet op de eerdere. Niet alleen zijn er nieuwe tasks en ander soort features, maar dit keer is de map ook niet in de ruimte. Je speelt namelijk op een vliegtuig in plaats van een ruimteschip.
Ook zijn er op de nieuwe map een aantal leuke kleinere features. Zo moet je om op sommige plekken te komen omhoog/omlaag gaan met een ladder en kan je oversteken via een bewegend plateau. Er zullen vast nog een heel aantal nieuwe dingen te vinden zijn op dit vliegtuig, die wij natuurlijk allemaal zo snel mogelijk willen uitvogelen.

Among Us pakt prijzen

Among Us wist tijdens The Game Awards ook nog eens een aantal prijzen te pakken. Het spel was dan ook ontzettend populair in 2020. Hierom wist de game de prijs voor beste mobiele game en beste multiplayer game te winnen. Wil jij de rest van de game awards winnaars zien? Dat kan hier!
Spelen jullie nog veel Among Us? En wat verwachten jullie van deze nieuwe map? Laat het ons weten!

Populair Nieuws

Laatste Reacties