CD Projekt RED zendt snel The Witcher 3 stream uit

News
maandag, 18 juli 2022 om 17:30
the witcher 3 cirif1589872850
The Witcher 3 wordt door velen gezien als één van de beste games ooit. Er is een versie voor PS5 en Xbox Series X in ontwikkeling, maar daarover horen we de laatste tijd maar weinig. Er is alleen een sprankeltje hoop, want CD Projekt RED komt deze week nog met een livestream rondom de game.
CD Projekt RED bestaat dit jaar 20 jaar en dat viert de ontwikkelaar door haar oude games onder de loep te nemen. Deze week nog is het de beurt aan The Witcher 3, namelijk op 20 juli. Op die dag wordt om 16.00 uur een speciale livestream uitgezonden, zo laat CD Projekt RED weten op haar forum.\
CD Projekt RED belooft zelf geen informatie over de next-gen versie van The Witcher 3, maar het wordt ook niet expliciet uitgesloten. Uit eerdere streams over de eerste twee The Witcher-games kwam geen nieuws over updates of nieuwe titels. Maar voor die games was er dan ook geen next-gen versie aangekondigd.
the witcher 3 special armorf1618587073

Wanneer verschijnt de next-gen update van The Witcher 3?

Voor The Witcher 3 moet nog dit jaar een upgrade krijgen voor de PS5 en Xbox Series X. Deze stond aanvankelijk gepland voor eerder dit jaar, maar werd uitgesteld toen CD Projekt RED de ontwikkeling overnam van een externe Russische studio. Nu moet de next-gen update in het laatste kwartaal van 2022 verschijnen.
Intussen is er overigens wel een nieuwe The Witcher-game verschenen, namelijk een single-player Gwent-game. Ook wie niet van dat kaartspel houdt heeft een nieuwe titel om naar uit te kijken. Eerder dit jaar werd namelijk een vierde The Witcher-game aangekondigd, die officieel niet The Witcher 4 heet een een nieuwe sage voor de franchsie aftrapt.