Carol Baskin krijgt de zoo van Joe Exotic in handen!

News
donderdag, 04 juni 2020 om 11:00
mv5bmgq3nzkxmgutogjjmc00yzixlwi3y2etnzczztcwzduwywq2xkeyxkfqcgdeqxvyotc5mdi5nje at v1 sx1777 cr001777999 alf1591256042
Alsof dit jaar al niet gekker kon worden, is nu het nieuws eruit gekomen dat Carol Baskin de nieuwe eigenaar zal worden van de dierentuin van Joe Exotic! Dat is zeker weer een nieuwe plotwending erbij in dit knotsgekke verhaal.

Carol Baskin wint de Zoo

Het verhaal van de ontzettend populaire Netflix serie Tiger King blijkt nog lang niet voorbij te zijn. Het verhaal heeft nu zelfs een nieuwe plotwending erbij gekregen. Het is namelijk bekend gemaakt dat niemand minder dan Carol Baskin de Zoo van Joe Exotic zal overnemen, In de serie konden we al zien hoe Carol Baskin de dierentuin van Joe probeerde te sluiten, dit om de tijgers die in leed in de dierentuin leefden te redden. Uiteindelijk heeft Carol dit ook echt voor elkaar gekregen. CNN heeft bevestigd dat Baskin door een gerechtelijke uitspraak de hele dierentuin mag overnemen.
Jeff Lowe is de huidige eigenaar van Joe Exotic's dierentuin. Hij verwachtte de uitspraak al en gaat hiermee akkoord. Lowe heeft inmiddels al andere plannen gemaakt. Hij is van plan om te vertrekken naar Oklahoma en daar een nieuwe dierentuin op te bouwen. Momenteel is er al een nieuwe aflevering in de maak voor de docu-serie. Deze aflevering zal vooral gaan over de aanval van een tijger tijdens een Las Vegas-optreden van Siegfried en Roy. Met het nieuws dat Carol Baskin de dierentuin van Joe nu in handen heeft, ontstaat er een grote kans dat er binnenkort nog meer afleveringen zullen worden gemaakt rondom deze situatie.