Eerste beelden Call of Duty Black Ops Cold War gameplay mogelijk gelekt

  Het ziet er naar uit dat de eerste beelden van Call of Duty 2020 gelekt zijn. Op Twitter zijn de eerste gameplay beelden verschenen van wat de pre-Alpha lijkt te zijn van een nieuwe Black Ops-titel. Check de beelden snel voordat ze offline gehaald worden!

  Van wat we uit de beelden op kunnen maken, is de kans groot dat de Call of Duty 2020 terugkeert met een nieuwe Black Ops-game. De geweren die in de gameplay-video te zien zijn, hebben bijvoorbeeld de bekende scopes die in Black Ops voor het eerste werden geïntroduceerd. Deze zijn te herkennen aan de rondingen bovenop de scope.

  Bekijk de beelden hieronder!

  Eerder dit jaar gingen er al geruchten rond over de nieuwe Call of Duty voor 2020. Rapporten stelden dat de game zich in de Koude Oorlog zou gaan afspelen en dat de nieuwe titel onderdeel zou worden van de Black Ops-reeks. De vermoedelijke naam voor de game zou Call of Duty: Vietnam worden.

  Opmerkelijk is dat ook het eerste deel in de reeks zich afspeelde gedurende de Koude Oorlog. Hierin ging je met Mason en Woods op stap in verschillende oorlogsgebieden, waaronder Havana en Rusland. Sindsdien is de serie met iedere nieuwe Black Ops-titel verder in de toekomst gedoken en werd voor Black Ops IIII de campaign zelfs geschrapt.

  Of de nieuwe game wel een campaign krijgt is dan ook maar de vraag. De reboot van Call of Duty Modern Warfare werd wel voorzien van een gloednieuwe campaign, waarin Captain Price de hoofdrol speelt. Het verhaal is het dan ook waard om te spelen, net als de toffe multiplayer.

  Update - De eerste officiële beelden van Black Ops Cold War

  Activision heeft tijdens de Opening Night Live van de gamescom de eerste officiële beelden laten zien van Call of Duty Black Ops Cold War. Check hier de trailer en de nieuwe details!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.