Call of Duty 2023 wordt onthuld tijdens speciaal event in Warzone

News
vrijdag, 28 juli 2023 om 16:00
call of duty modern warfare 2 soldierf1664436468
Er gaan de laatste tijd veel geruchten rond, waardoor we eigenlijk al vrijwel zeker weten wat Call of Duty 2023 wordt. Maar de game wordt binnenkort ook officieel onthuld tijdens een speciaal event in Call of Duty Warzone 2.0.
In het verleden zijn al eerder nieuwe Call of Duty games aangekondigd via de battle royale shooter van Activision Blizzard en dat gaat dit jaar opnieuw gebeuren. In een blogpost over wat spelers kunnen verwachten van seizoen 5 voor Call of Duty Warzone 2.0 en Modern Warfare 2, maakt de uitgever bekend dat Call of Duty 2023 wordt onthuld in Warzone met een speciaal event.
Wanneer het event precies plaatsvindt, is opvallend genoeg alleen nog niet duidelijk. Activision zegt dat spelers binnenkort meer informatie kunnen verwachten via Call of Duty-kanalen. Waarschijnlijk zal het rond 2 augustus zijn, want dat is de datum dat seizoen 5 lanceert voor de twee games.

Is Call of Duty 2023 al bekend?

De speciale reveal voor de nieuwe Call of Duty lijkt een beetje overdreven. Door verschillende leaks lijkt de naam van de game al een tijdje bekend te zijn. In mei gingen er al geruchten rond dat Call of Duty 2023 de naam Modern Warfare 3 krijgt en recent lijkt de naam gelekt te zijn door Activision zelf via een DCMA-notice.
Als klap op de vuurpijl dook deze week ook nog eens de logo voor Call of Duty Modern Warfare 3 op, via een Monster Energy-verpakking. Zelfs het officiële Call of Duty-kanaal op Twitter heeft er een grap over gemaakt. De releasedatum voor Modern Warfare 3 was eerder al uitgelekt tijdens de rechtszaak tussen Microsoft en de FTC.