Call of Duty 2023 getoond aan opvallende groep spelers

News
maandag, 10 juli 2023 om 11:00
call of duty modern warfare 2 soldierf1664436468
Later dit jaar kunnen we uitkijken naar Call of Duty 2023. Activision maakt er nog weinig details over bekend, maar de game is nu wel al getoond aan een opvallende groep spelers.
Eigenlijk zou er dit jaar geen nieuwe Call of Duty komen. Door verschillende problemen bij de diverse ontwikkelaars van de reeks, was het plan om in 2023 komen met een uitbreiding voor Call of Duty Modern Warfare 2 en in 2024 een gloednieuw deel uit te brengen. Maar eerder dit jaar heeft Activision toch weer de plannen aangepast en een nieuwe Call of Duty staat op de planning voor november.
Hoe de nieuwe game er precies uit komt te zien, dat is nog een verrassing. Er gaan verschillende geruchten dat het zou gaan om een vervolg op Modern Warfare 2 en dat de game eerst dus is begonnen als uitbreiding. Maar ondanks dat Activision het een geheim blijft houden voor het grote publiek, is Call of Duty 2023 nu wel al getoond aan een opvallende groep spelers.

Call of Duty meets NBA

Afgelopen weekend is er namelijk een evenement georganiseerd rondom de NBA Summer League, die plaatsvindt in Las Vegas. Volgens Twitter-kanaal Charlie Intel is de nieuwe Call of Duty getoond aan meerdere NBA-spelers.
Het zou gaan om een demo van Call of Duty 2023, maar spelers konden niet zelf met de game aan de slag. Wel waren er meerdere PlayStation 5 consoles aanwezig voor de spelers om los te gaan in Call of Duty Warzone 2.0. Wanneer Activision de demo ook laat zien aan het grote publiek is onbekend. Mogelijk gaan we meer zien tijdens gamescom in augustus.