Call of Duty Vanguard skin bug maakt spelers onzichtbaar

News
vrijdag, 10 december 2021 om 9:00
call of duty vanguardf1636115508
Eén van de nieuwe outfits die is toegevoegd aan de Battle Pass van Call of Duty Vanguard blijkt niet helemaal te werken zoals het hoort. Door een bepaalde beweging kan een speler namelijk onzichtbaar worden wanneer de speler deze outfit aan heeft. Een video van de bug wordt online gedeeld.
Onzichtbaar worden in Call of Duty Vanguard is misschien handig voor de speler, maar minder leuk voor de tegenstander. Toch is het door een bug mogelijk. Een Twitter-gebruiker legt in een video uit hoe de bug werkt. Wanneer een speler met een nieuwe outfit voor het personage Constanze op een afstand staat, dan is deze speler niet te zien. Dat komt omdat het lichaam verdwijnt.

Groot voordeel in grote maps

Aan de bug is te zien dat afstand het probleem blijkt te zijn. Vanaf een bepaalde afstand is een speler in de nieuwe outfit gewoon niet meer te zien. In Call of Duty Vanguard zijn grote maps aanwezig, waar het dus al snel voorkomt dat spelers ver van elkaar af staan. Door de bug kunnen spelers dus vanaf ver schieten terwijl niemand door heeft dat de spelers daar staan.
Call of Duty Vanguard heeft al sinds de release last van bugs. Zo waren er bijvoorbeeld spelers die het probleem hadden dat de game vaak crashte na een update, maar dit was snel opgelost.
Hopelijk wordt de bug met de outfit ook snel opgelost. Voor nu is het alleen nog niet duidelijk of Sledgehammer Games, de ontwikkelaar van Call of Duty Vanguard, op te hoogte is van het probleem.