James Cameron deelt alvast glimp van Avatar 2

News
donderdag, 16 december 2021 om 9:00
avatarf1639597174
James Cameron, regisseur van Avatar, heeft wat foto’s gedeeld van Avatar 2. Op de foto’s zie je de eerste glimp van de reis naar Pandora.
Regisseur James Cameron heeft eindelijk foto’s gedeeld van de langverwachte film Avatar 2. Op de foto’s zie je onder andere General Ardmore in een cockpit van een dragon gunship uit de eerste film. Daarnaast zie je ook foto’s die laten zien hoe onderwaterscènes worden vastgelegd.
De foto’s werden onthuld door Entertainment Weekly, dat met Cameron sprak over het maken van de Avatar-sequels. Cameron noemde het proces ‘een beetje gek’ wat logisch is, gezien het tweede deel al in 2012 de planningsfase inging. Daarnaast weten we ook al dat er naast Avatar 2, ook een 3, 4 en 5 onderweg zijn.
Het tweede deel zal zich ook grotendeels in en rond water afspelen. Eerder werd namelijk bekend dat Avatar 2 zich zal focussen op Jake Sully die samen met zijn nieuwe familie die de gebieden verkennen van Pandora, een planeet met veel water. Bovendien is de oceaan een grote liefde van James Cameron:

Cast Avatar 2 trainde om adem in te houden

Daarnaast heeft Cameron gedeeld dat acteurs, onder wie Sigourney Weaver en Kate Winslet, maandenlang hebben getraind met mariniers om te leren duiken zonder uitrusting. De acteurs moesten namelijk leren om minimaal zes minuten hun adem in te houden voor de onderwaterscènes.
Avatar 2 staat gepland om op 16 december 2022 in de VS uit te komen.

Populair Nieuws