Call of Duty Warzone heeft fix gekregen voor vervelende bug

News
donderdag, 27 januari 2022 om 16:00
call of duty warzone explosion calderaf1638351839
Call of Duty Warzone heeft de laatste tijd last van een hoop bugs. Er wordt hard gewerkt om de bugs op te lossen, maar dit heeft tijd nodig. In ieder geval heeft een nieuwe updates een aantal technische bugs opgelost en grotendeels een heel vervelende bug.
Sinds de Caldera map is gelanceerd in Call of Duty Warzone worden er een hoop bugs aangetroffen in de game. Door problemen tussen het QA-team van Raven Software en Activision Blizzard loopt het verhelpen van deze bugs bovendien vertraging op. Toch wordt er aan gewerkt en een nieuwe update heeft dus een aantal bugs opgelost.

Welke Call of Duty Warzone bugs zijn opgelost?

De grootste toevoeging is dat er gekeken is naar de Buy Stations. Spelers hebben namelijk het probleem dat wanneer ze de Buy Station proberen in te gaan, de game bevriest en dus crasht. Dit probleem lijkt vooral voor te komen bij PC spelers.
Wel wordt er bij gezegd dat de oplossingen er alleen voor zorgen dat het bevriezen van het scherm veel minder zal voor komen. De bug is dus nog niet volledig opgelost en er wordt nog steeds onderzoek naar gedaan. PC spelers kunnen dus beter nog even de Buy Stations niet aanraken.
Andere kleinere bugs zijn meer technisch en zullen dus niet direct ervoor zorgen dat de grote bugs zoals onzichtbaar gas uit de game verdwijnen. Er zullen dus nog wel een aantal updates moeten uitkomen, voordat alle grote bugs verdwenen zijn. In ieder geval wordt er dus wel aan gewerkt en deze nieuwe update moet ervoor gaan zorgen dat een aantal bugs een stuk minder vaak voor gaan komen.