Is dit waar het verhaal van The Madalorian seizoen 3 over gaat?

News
donderdag, 27 januari 2022 om 15:30
the mandalorianf1642078462
De opening van de vijfde aflevering van The Book of Boba Fett heeft een bijzondere onthulling. De onthulling verklapt ook waar het derde seizoen van The Mandalorian mogelijk over zal gaan.
Let op: dit artikel bevat spoilers over The Book of Boba Fett!
De vijfde aflevering van The Book of Boba Fett opent met Din Djarin die op zoek is naar de overgebleven Mandalorians. Als Djarin hen vindt, leert The Armorer hem de Darksaber te gebruiken, waarna Paz Vizsla een zwaardgecht met Din aangaat.
Hoewel het derde seizoen van The Mandalorian nog wordt opgenomen, lijkt het derde seizoen te gaan over de reis van Din Djarin naar de planeet Mandalore. Na het gevecht vraagt Paz Vizsla namelijk aan hem of hij ooit zijn helm heeft afgedaan. Dat heeft hij, namelijk toen hij zijn buitenaardse kindje zag. The Armorer verbant Din Djarin daarop, maar zegt wel dat er kans op vergiffenis is, als hij de mijnen van Mandalore bezoekt.
Hoewel deze mijnen niet meer bestaan, lijkt Mando erop gericht om de reis toch te gaan ondernemen. De kans zou groot zijn dat hij straks op zoek zou kunnen gaan naar zijn thuisplaneet om te kijken of er een manier is waarop hij vergiffenis kan krijgen.

'Opnames The Mandalorian uitgesteld'

Eerder deze maand werd er volgens Bespit Bullletin de beslissing gemaakt om na de kerstvakantie niet terug te keren naar de set van The Mandalorian. Lucasfilm zou namelijk geen risico willen lopen op COVID-19 besmettingen en heeft liever dat de cast en crew even wacht, totdat ze weer verder kunnen werken op een veilige manier. Een releasedatum voor de serie is daarom ook nog niet vastgesteld.