Call of Duty Warzone bug zorgt voor onzichtbaar gas

News
dinsdag, 25 januari 2022 om 13:00
screenshot 13f1583832824
Spelers van Call of Duty Warzone lopen tegen een nieuw probleem aan. Onzichtbare gaswolken zorgen er namelijk voor dat spelers schade oplopen zonder dat ze er iets aan kunnen doen. Beelden van de bug zijn verschenen op Reddit.
Er zijn de laatste tijd een hoop glitches en bugs te vinden in Call of Duty Warzone. Het is zelfs zo erg dat seizoen 2 van Call of Duty Warzone en Vanguard is uitgesteld. Nu is er dus weer een nieuwe bug gevonden die het spelen van de game bijna onmogelijk maakt.

Hoe werkt de Call of Duty Warzone bug?

Op de video is te zien dat iemand in een huis zit en daar schade oploopt. Het is niet duidelijk wat de oorzaak hiervan is, het zijn bijvoorbeeld geen schoten van andere spelers.
De oorzaak hiervan is dus onzichtbaar gas. Normaal zie je de kleur van het gas, waardoor je weet waar je naartoe moet rennen om af te zijn van het probleem, maar doordat het gas dus onzichtbaar is, is dat niet te zien.
Hoe wijdverspreid de bug is en wat precies de oorzaak is, is niet helemaal bekend. Het is dus maar de vraag of er snel een oplossing voor komt. Onlangs kwam er nog een lijst naar buiten waar alle bugs in staan waarvan de studio's achter de Call of Duty games van op de hoogte zijn, maar deze stond er nog niet tussen.

Populair Nieuws