Call of Duty Warzone spelers ontdekken gebouw op map dat niet bestaat

News
dinsdag, 25 januari 2022 om 15:30
call of duty warzone explosion calderaf1638351839
Onlangs is er een nieuwe map naar Call of Duty Warzone gekomen genaamd Caldera. Dit is gedaan wegens de release van Call of Duty Vanguard. Sinds die tijd zijn er een hoop problemen aangetroffen in de game en nu mist er dus ook een gebouw die wel op de map wordt weergegeven.
Wanneer je Call of Duty Warzone gaat spelen is het erg handig om te kijken in wat voor gebied je gaat landen. Zo weet je ongeveer hoe het er uit ziet en wat voor gebouwen je kan verwachten, maar dan moet de map wel kloppen. Dit lijkt nu niet helemaal het geval te zijn, want er staat een gebouw op de map dat niet te vinden is als je er naartoe gaat. Dit is geen heel groot probleem, maar zorgt wel voor vragen waarom dit zo is.

Waarom staat het gebouw wel op de map?

De ontwikkelaar van de game heeft nog niet gereageerd op het probleem, dus het is onduidelijk wat precies de oorzaak is. Spelers denken dat er eerst een gebouw had moeten staan op deze plek, maar later is besloten om het gebouw er toch niet neer te zetten. Een aantal spelers beschouwen het als luiheid van de ontwikkelaars.
Andere spelers zijn positiever en denken dat dit geen fout is, maar dat het expres is gedaan. Spelers zien het als een teken dat er bijvoorbeeld in de toekomst wel een gebouw komt. Hoe het precies zit weten we niet, maar daar komen we vanzelf achter. Momenteel zijn er wel grotere problemen in de game, zoals onzichtbaar gas. Dus een gebouw dat wel zichtbaar is op de map, maar er niet is zal niet de prioriteit zijn.