Nieuwe Call of Duty Warzone update lost een aantal grote problemen op

News
zondag, 09 januari 2022 om 14:00
1622623447 warzonef1633682187
Call of Duty Warzone kampt al een tijdje met vervelende bugs die de game bijna onspeelbaar maken. Er is nu een update uit die een aantal bugs verhelpt.
Spelers hebben er even op moeten wachten, maar nu is er eindelijk toch een nieuwe update voor Call of Duty Warzone waarin een aantal bugs worden verholpen. Er is een staking aan de gang bij Raven Software, de studio achter de game, waardoor er niet snel een oplossing kon komen. Door een update is dat nu wel het geval.

Wat lost de Warzone update op?

De grootste oplossing in de update is een patch die ervoor zorgt dat een bepaalde skin niet meer vanaf een afstand onzichtbaar is. Spelers meldden namelijk dat een skin ervoor zorgde dat een speler vanaf dichtbij pas zichtbaar wordt. Hierdoor heeft de speler met de skin een groot voordeel vergeleken met normale spelers. Dit is dus nu niet meer mogelijk.
Daarnaast zijn er ook andere bugs opgelost zoals problemen met loadout drops. Er zijn nog wel een aantal andere Call of Duty Warzone bugs op te lossen, zoals een bug die de neus van spelers laat groeien, maar in ieder geval is er een begin gemaakt en hopelijk komen er ook snel oplossingen voor andere Call of Duty Warzone problemen die onlangs zijn ontstaan.