Nieuwe afleveringen The Walking Dead zullen veel timejumps krijgen

News
dinsdag, 25 januari 2022 om 13:30
the walking deadf1624612250
Het einde van The Walking Dead komt er bijna aan. Het tweede deel van seizoen 11 zal namelijk vanaf 20 februari worden uitgezonden. Om alles af te ronden in deze laatste afleveringen weten we nu dat er veel timejumps gemaakt gaan worden.
Het tweede deel van seizoen 11 gaat het verhaal direct oppakken vanaf waar het eerste deel van seizoen 11 is geëindigd. Er lopen dus nog een aantal verhaallijnen. Om dit dus goed te eindigen zullen er veel sprongen worden gemaakt in de tijd. Dit kan dus misschien gaan over weken, maar misschien zelfs jaren.

Eerder al timejumps in The Walking Dead

Kijkers van The Walking Dead weten dat er vaker in de serie gesprongen is in tijd. De grootste timejump heeft plaatsgevonden na de verdwijning van Rick Grimes. De serie sloeg toen namelijk zes jaar over. Daarnaast zijn er ook kleinere sprongen geweest van een paar maanden.
Dit gaan we dus ook weer terugzien tijdens het tweede deel van The Walking Dead seizoen 11. Dit seizoen zal bestaan uit acht afleveringen. Dat The Walking Dead eindigt betekent niet dat de wereld van The Walking Dead stopt. Er zijn namelijk al een aantal spin-offs geweest en er komt in de zomer van 2022 nog een serie aan. Er zal dus nog steeds een hoop te zien zijn voor fans van The Walking Dead.

Populair Nieuws