Nog meer Call of Duty Warzone skins zorgen voor onzichtbare spelers

News
dinsdag, 11 januari 2022 om 15:45
call of duty warzone calderaf1635492343
Er zijn veel problemen met Call of Duty Warzone. Er was bijvoorbeeld onlangs nog een bug die ervoor zorgt dat spelers onzichtbaar konden worden dankzij een bepaalde skin. Deze bug zou zijn opgelost, maar nu melden spelers dat er meer skins zijn die dit effect veroorzaken. Op Twitter laat Raven Software dat het bedrijf ernaar kijkt.
Er was veel te doen om een bepaalde Call of Duty Warzone skin die ervoor zou zorgen dat spelers vanaf een afstand onzichtbaar zouden zijn. Dit gaf de eigenaar van de skin een veel te groot voordeel. Onlangs heeft een update de bug opgelost, maar nu zeggen spelers dat de bug terug is en andere skins treft.

Welke skins maken spelers onzichtbaar?

Het zou gaan over een aantal skins die zijn toegevoegd voor Call of Duty Black Ops Cold War. De skins lijken hetzelfde effect te hebben als de vorige bug. Alleen het hoofd van de speler is in de verte zichtbaar. Wanneer je dichtbij komt is de skin wel zichtbaar, maar dan is het meestal al te laat en heeft de tegenstander je te pakken.
Raven Software lijkt zo dus tegen veel problemen aan te lopen. Spelers zeggen namelijk ook dat cheaters terug zijn in Call of Duty Warzone. Dit zou het gevolg zijn van de nieuwe grote update die juist veel problemen moest oplossen. De studio zal er dus veel moeten gaan doen om deze nieuwe problemen te fixen.