'Call of Duty Warzone 2 wordt vandaag onthuld'

News
vrijdag, 11 februari 2022 om 9:30
call of duty warzonef1583833409
Er gaan de laatste tijd al geruchten dat Call of Duty Warzone 2 in de maak is. Mogelijk gaan we er snel achter komen of daar een kern van waarheid in zit, want naar verluidt wordt de battle royale game vandaag officieel onthuld door Activision.
Met Call of Duty Warzone heeft Activision Blizzard een briljante keuze gemaakt. De gratis first person shooter was namelijk al meteen sinds lancering een enorm succes en trok direct miljoenen spelers aan. Het zou dan ook niet zo vreemd zijn als Activision Blizzard werkt aan een vervolg op de game, zoals eerder Bloomberg onthulde.
Mogelijk zullen we ook al snel officieel achter het bestaan van Call of Duty Warzone 2 komen. Volgens insider Tom Henderson wordt de battle royale game namelijk vandaag onthuld, omdat het embargo in de komende uren zal verlopen.
Henderson claimt daarnaast dat Call of Duty Warzone 2 ‘helemaal vanaf de grond is opgebouwd’, vanwege de huidige problemen met Warzone. Ook zal de game tegelijkertijd verschijnen met Call of Duty Modern Warfare 2, de titel in main franchise die waarschijnlijk aan het einde van 2022 uitkomt.

Veel problemen in Call of Duty Warzone

Als Call of Duty Warzone 2 daadwerkelijk helemaal opnieuw is opgebouwd, dan zal dat tegelijkertijd slecht nieuws zijn voor spelers van de eerste Warzone. Het betekent dan namelijk dat de vele problemen niet op te lossen zijn en de battle royale shooter heeft nogal wat problemen. Zo is er recent ook nog een vreemde bug opgedoken, waarbij spelers verblindt worden door loot op de grond.