‘Call of Duty Warzone 2 verschijnt in 2023’

News
woensdag, 26 januari 2022 om 11:30
warzonef1615809226
Call of Duty 2 zal naar verluidt in 2023 uitkomen. De game zal mogelijk alleen op de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC verschijnen.
Call of Duty: Warzone 2 zal naar verluidt in 2023 verschijnen. Dit vertelde de bekende leaker Tom Henderson, nadat er werd beweerd dat er ‘tenminste’ drie Call of Duty-games op de PlayStation zullen verschijnen na de overname van Activision Blizzard door Microsoft. Daarnaast zal de game alleen op de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC verschijnen.
Henderson vertelde in zijn tweet dat de volgende drie Call of Duty-games in de rij staan voor lancering, en zo omvatten Call of Duty: Modern Warfare 2 voor 2022, een nog naamloze CoD van Treyarch die volgend jaar zal moeten uitkomen en Call of Duty: Warzone 2 die in 2023 zal verschijnen.
In een andere tweet verduidelijkt Henderson een paar belangrijke vragen waar de Call of Duty-community over had nagedacht. Hij vertelde dat Warzone 2 niks te maken zou hebben met de originele gratis game en zal alleen op de huidige generatie consoles en PC worden gelanceerd.

Call of Duty Warzone 2 mogelijk de laatste voor PlayStation

Hoewel dit nog niet is bevestigd door Activision Blizzard, kunnen we het nieuws wel met een korreltje zout nemen. Het zou wel mogelijk zijn dat Warzone 2 de laatste Call of Duty-game zou zijn voor een PlayStation-console. En zelfs als de game op PlayStation komt, blijft het onduidelijk hoelang de games updates zal ondersteuning op de PlayStation.