She-Hulk release komt later dan gedacht

News
vrijdag, 11 februari 2022 om 10:00
she hulkf1654110865
Het ziet er naar uit dat de She-Hulk release nog een tijdje op zich zal laten wachten. Zo blijkt uit een recente investeerdersbijeenkomst van Disney. CEO Bob Chapek liet tijdens de bijeenkomst weten hoe de volgorde van de aankomende projecten eruit komt te zien.
Specifiek noemt Chapek tijdens de bijeenkomst dat van Marvel een aantal series op de planning staan voor Disney+. Eerst komt Moon Knight (25 maart) gevolgd door Ms. Marvel deze zomer. Daarna zou She-Hulk pas verschijnen.
In eerste instantie werd gedacht dat She-Hulk voor begin 2022 op de planning stond, maar dat lijkt niet door te gaan. De serie staat eerder voor het einde van het jaar op de planning als de line-up voor Disney+ wordt bekeken.

She-Hulk release pas eind 2022?

Met The Book of Boba Fett afgerond is de eerstvolgende klapper op Disney+ de Moon Knight-serie. Daarna staat alleen weer een Star Wars-serie op de planning. Recentelijk werd bekendgemaakt dat Kenobi in mei verschijnt.
Ms. Marvel lijkt daarna te verschijnen, waardoor alleen nog de tweede helft van het jaar overblijft voor She-Hulk. Tel daarbij ook nog I Am Groot, Andor en de Guardians of the Galaxy Holiday Special bij op en het wordt nog een druk najaar voor Disney+.
Officieel is het nog even afwachten tot Disney officieel de releasedata bekendmaken van de bovenstaande series. Wat in ieder geval wel duidelijk is, is dat She-Hulk pas in de tweede helft van 2022 verschijnt.