'Call of Duty Modern Warfare 2 zit in de alfafase'

News
maandag, 31 januari 2022 om 11:30
cod modern warfaref1574845413
Call of Duty Modern Warfare 2, de volgende Call of Duty game die dit jaar uit zal gaan komen, zit in de alfafase. Ten minste, dat zegt Tom Henderson, een bekende insider. Hier heeft hij een video over gemaakt.
Door de problemen die er momenteel zijn in Call of Duty Warzone en Call of Duty Vanguard, maken spelers zich zorgen dat de Call of Duty van dit jaar vertraging op zal lopen. Volgens Tom Henderson zijn deze zorgen onterecht, omdat de game momenteel in de alfafase zit.

Nieuw systeem voor Call of Duty Modern Warfare 2

Naast het nieuws dat de game in de alfafase zit, zegt Tom Henderson ook dat er een nieuw Gunsmith-systeem in de game zal komen. Dit nieuwe systeem zou aangepast worden om het te koppelen aan Warzone 2, een game die volgens geruchten in 2023 eraan komt.
Dit zijn wel geruchten, Tom Henderson zou dit gehoord hebben van zijn bron en het is geen officieel bericht van Activision Blizzard. Neem het nieuws dus met een korreltje zout. Tom Henderson is wel een insider die vaker nieuws naar buiten brengt dat uiteindelijk blijkt te kloppen.
Het kan best kloppen dat de game al in alfafase zit en dat is goed nieuws. Call of Duty Modern Warfare 2 kan dan als het goed gaat eind dit jaar uitkomen. In de tussentijd tot de release zal er wel meer worden gelekt over de game.