Call of Duty Warzone 2.0 releasedatum onthuld

News
vrijdag, 16 september 2022 om 11:00
warzone 20f1663316137
Call of Duty-liefhebber hebben dit najaar veel om naar uit te kijken. Niet alleen verschijnt Modern Warfare 2 in oktober, ook komt er een nieuwe Warzone. Die had tot nu toe nog een releasedatum, maar daar is nu verandering in gekomen.
De afgelopen paar jaar kon je een Call of Duty Battle Royale spelen in de vorm van Call of Duty Warzone. Maar met de nieuwe console-generatie en een nieuwe engine voor Call of Duty Modern Warfare 2 werd het tijd voor een nieuwe versie van de game. Nu is bekend dat we deze nieuwe Warzone, genaamd Warzone 2.0 kunnen spelen vanaf 16 november.
Dat komt overeen met een eerder gerucht over de releasedatum. Een ander gerucht dat officieel bevestigd is, is het bestaan van een nieuwe modus, genaamd DMZ. Deze is geïnspireerd op de game Escape from Tarkov. Het doel is dat spelers allemaal strijden om hetzelfde stuk loot.
Natuurlijk krijgt Warzone 2.0 ook een eigen map. Nadat Warzone spelers de afgelopen periode hebben gestreden op Caldera, is het nu tijd voor Al Mazrah, een fictief gebied in het westen van Azië. Op deze map zijn verschillend points of interest te vinden die gebaseerd zijn op populaire maps uit de geschiedenis van Call of Duty.

Vervangt Warzone 2.0 de originele Warzone?

Hoewel de titel Warzone 2.0 het laat lijken alsof dit een update is voor Warzone, is dat niet het geval. Warzone 2.0 is een aparte release in een nieuwe engine. De originele Warzone blijft bestaan en blijft speelbaar.

Populair Nieuws