Hier kan je FIFA 23 voor de laagste prijs halen

News
vrijdag, 16 september 2022 om 11:30
mbappe lores wm 16x9f1658326285
Voetbalfans hebben weer iets om naar uit te kijken, want FIFA 23 is in aantocht. Hier kan je de nieuwe voetbalgame voor de laagste prijs in huis halen.
De release van FIFA 23 wordt een belangrijke voor de reeks. Het is namelijk de allerlaatste FIFA game die we voorlopig zullen krijgen. EA en voetbalbond FIFA hebben hun samenwerking verbroken, omdat het de uitgever teveel geld kost. De FIFA games komen daarmee ten einde en worden volgend jaar opgevolgd door EA Sports FC.
Voor het laatste deel zal EA dan ook met een knal afscheid willen nemen. Wil je FIFA 23 meteen vanaf lancering spelen, dan moet je natuurlijk de hoofdprijs betalen, maar je kan nu toch al wat geld besparen. Bij MediaMarkt krijg je momenteel korting op de game, waardoor het nu de laagste prijs is waarvoor je FIFA 23 kan halen.

De nieuwe features van FIFA 23

Voor FIFA 23 heeft EA Sports weer een aantal nieuwe features in petto. Zo zal HyperMotion 2.0 wordt geïntroduceerd. De vorige versie van het systeem maakte in FIFA 22 zijn opwachting, maar EA heeft de technologie verbeterd voor de sequel. Daardoor zullen voetballers nu nog realistischer ogen en hebben ze hun eigen bewegingen. Wanneer je bijvoorbeeld een sprint inzet met Kylian Mbappé, dan voelt het ook echt alsof je de Franse voetballer onder de knoppen hebt.
Aangezien dit jaar een WK wordt georganiseerd, kan je in FIFA 23 ook genieten van de World Cup-modus. Denk je dus dat je het beter weet dan Louis van Gaal, dan kan je hoogstpersoonlijk het Oranje elftal naar de trofee leiden. De modus wordt later ook nog eens uitgebreid wanneer het WK voetbal voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland van start gaat.
Dat is niet het enige aspect waarop vrouwelijke voetballers in het zonnetje worden gezet. FIFA 23 voegt namelijk damesclubteams toe. Zo kan je onder andere in de Women’s Super League en de France D1 Arkema aan de slag gaan.
FIFA 23 wordt gelanceerd op 30 september voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

Populair Nieuws