‘Dit is de releasedatum van Call of Duty Warzone 2’

News
woensdag, 17 augustus 2022 om 16:00
1622623447 warzonef1633682187
Het wordt een groot najaar voor Call of Duty. Veel fans kijken uiteraard uit naar Modern Warfare 2, maar het is ook al bevestigd dat de opvolger van Warzone nog komt. Het lijkt er nu op dat de releasedatum van Call of Duty Warzone 2 is gelekt.
Als we een gelekt document mogen geloven is de releasedatum van Call of Duty Warzone 2 bekend. CharlieIntel heeft via de ClassicWoW subreddit een afbeelding uit een intern Activision Blizzard document opgedoken. Daarin staat Call of Duty Warzone 2 vermeld met een releasedatum op 16 november.
Andere data in het document komen overeen met kloppende informatie. Zo staat de lancering van Call of Duty Modern Warfare 2 juist vermeld, al is het met de interne naam Call of Duty Cortez. Ook verschillende World of Warcraft data kloppen.
Het kan nog steeds gaan om een gefaket document, maar november is geen onwaarschijnlijke maand voor Warzone 2. De release valt zo na Modern Warfare 2, maar nog ruim in het hoogseizoen van game releases. Er was al eerder aangegeven dat Modern Warfare 2 en Warzone 2 niet tegelijk uit zouden komen.

Wanneer horen we de releasedatum van Warzone 2?

Het duurt waarschijnlijk niet lang meer voor we officieel een releasedatum horen voor Call of Duty Warzone 2. In september staat er namelijk een belangrijk Call of Duty evenement op de planning. Het heet Call of Duty Next en de nabije toekomst van de hele franchise zal er besproken worden.

Populair Nieuws