Game of Thrones 4K collectie nu voor spotprijs te scoren!

News
vrijdag, 16 september 2022 om 10:30
game of thrones kit haringtonf1632215529
Game of Thrones wordt gezien als één van de beste series ooit gemaakt. Wil je de ultieme versie van de HBO show in huis halen? Dan kan je nu voor een spotprijs de Game of Thrones 4K collectie scoren!
De wereld van Westeros is nu weer helemaal terug, nu HBO is begonnen met het eerste seizoen van House of the Dragon. De serie vertelt het verhaal van de Targaryens honderden jaren voor de gebeurtenissen in Game of Thrones. De show is in ieder geval zeer succesvol, want de eerste aflevering was de grootste première voor HBO ooit.
De liefde voor de franchise brandt dus nog vurig in de harten van fans. Heb je Game of Thrones nooit gezien of wil je het verhaal beter beleven dan ooit, dan moet je nu je slag slaan. Momenteel kan je namelijk bij Bookspot profiteren van enorm veel korting op de complete Game of Thrones 4K collectie!

Bomvolle Game of Thrones collectie

In de 4K collectie zitten alle afleveringen van Game of Thrones op 4K Ultra HD Blu-ray discs, maar dat is niet alles. Er is namelijk ook enorm veel bonus content, goed voor meer dan 15 uur plezier! Zo kan je deleted scenes bekijken, een geanimeerde geschiedenis van de Seven Kingdoms, een reünie tussen de castleden en allerlei behind the scenes-materiaal.
Fans van Game of Thrones hebben overigens ook mooie dingen om naar uit te kijken in de toekomst. House of the Dragon is namelijk niet de enige spin-off op Game of Thrones. Zo zal er ook nog een vervolg komen op de serie en zijn er in totaal zelfs vier shows in ontwikkeling bij HBO.