‘Call of Duty Warzone krijgt ook na release Warzone 2.0 updates’

News
vrijdag, 09 september 2022 om 13:30
1622623447 warzonef1633682187
Call of Duty gaat een groot najaar tegemoet. In oktober is de release van Modern Warfare 2 en later moet ook Warzone 2.0 uitkomen. Dat wordt overigens geen vervanger voor Warzone. Sterker nog: Warzone blijft ook na Warzone 2 updates krijgen.
Volgens de bekende insider Tom Henderson is het na de release van Warzone 2.0 nog lang niet gedaan met de vorige free to play Call of Duty. Het was al bevestigd dat Warzone niet verdrongen zou worden door het vervolg, maar er zouden zelfs updates en DLC blijven komen. Hoe omvangrijk die zijn is niet bekend.
Henderson beweert ook dat Warzone een nieuwe naam krijgt. Wellicht om verwarring te voorkomen krijgt de eerste Warzone de naam Warzone Caldera. Deze zou met ingang van 28 november van kracht zijn.
Die naam zullen veel Warzone-spelers natuurlijk herkennen. Het is namelijk tevens de naam van één van de maps in de game. Veel evenementen en nieuwe seizoenen van Warzone draaiden om gebeurtenissen op deze map.

Wanneer is de release van Warzone 2.0?

Het is momenteel nog niet bekend wat de releasedatum is van Call of Duty Warzone 2.0. Wel zijn er geruchten dat de game op 16 november verschijnt. Het zou natuurlijk ook kunnen dat de releasedatum samenvalt met het hernoemen van Warzone 1, als dat inderdaad staat te gebeuren op 28 november.

Populair Nieuws