Call of Duty brengt een bezoekje aan Amsterdam

News
vrijdag, 21 oktober 2022 om 16:00
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Nederland staat wereldwijd in veel gevallen nog altijd niet echt op de kaart. Wanneer het een keer opduikt in een film klopt het vaak van geen kant en heb je geluk als er geen Duits gesproken wordt. Maar Call of Duty pakt het wat grondiger aan.
Call of Duty Modern Warfare 2 ligt vanaf volgende week in de winkel, maar grote fans zijn waarschijnlijk al bezig met de campaign. Deze is namelijk op dit moment al beschikbaar voor spelers die een pre-order hebben voor de game. Daardoor zijn er ook nu al beelden van het her verhaal online opgedoken
Daarin is ook te zien dat Modern Warfare 2 een bezoekje brengt aan onze hoofdstad. Dat niet alleen: Amsterdam is tot in de puntjes nagebootst. Plekken als de Wallen en de Oudezijds Voorburgwal zijn onmiddellijk herkenbaar, ervan uitgaande dat je bekend bent met deze locaties, natuurlijk.
Je kunt beelden van de Amsterdam-missie hieronder bekijken. Let alleen wel op, er zijn natuurlijk spoilers voor de campaign van Modern Warfare 2. Mocht je dus nog niet aan de campaign zijn toegekomen, of als je zelf moet wachten tot de werkelijke release van de game, dan kun je de beelden misschien beter niet kijken.

Wanneer is de release van Call of Duty Modern Warfare 2?

Het duurt niet lang meer voordat iedereen aan de slag kan met Modern Warfare 2. De game ligt, zoals gezegd, volgende week in de winkel. Om precies te zijn is hij vanaf 28 oktober beshikbaar voor PC, PS4, PS5 en Xbox consoles.