Call of Duty Vanguard gamemodus verwijderd op de Xbox Series X

News
dinsdag, 30 november 2021 om 15:00
call of duty vanguardf1636115508
De Call of Duty Vanguard gamemodus Champion Hill is niet meer beschikbaar voor de Xbox Series X en S. Champion Hill is onlangs toegevoegd, maar zou zorgen voor problemen. Er wordt nu gekeken wat de oorzaak is van het probleem.
Op maandag is er een nieuwe update uitgekomen voor Call of Duty Vanguard. Dit zorgde ervoor dat veel spelers op de Xbox Series X en S problemen begonnen te krijgen. Sledgehammer Games besloot daarom om de toegevoegde gamemodus Champion Hill te verwijderen, zodat er gekeken kan gaan worden wat er precies mis gaat.

Wanneer keert Champion Hill terug?

Het is nog onduidelijk wanneer spelers de gamemodus weer zullen kunnen gaan spelen. Eerst moet de oplossing worden gevonden van het probleem. Het bedrijf heeft wel vaker problemen met nieuwe updates waardoor spelers plots door crashen. Onlangs is er bijvoorbeeld ook een evenement uitgezet om te onderzoeken wat er mis gaat.
Alle problemen rond de game zijn niet echt goed nieuws. De game zou al niet zo goed scoren in de aantal keren dat de game verkocht is. Door de problemen zijn spelers die twijfelden over het halen van de game waarschijnlijk nog minder geneigd om de game toch te gaan halen.
Toch wordt er geprobeerd meer spelers naar de game te brengen. Er kwam onlangs bijvoorbeeld een Free Trial beschikbaar voor de game.