Call of Duty Vanguard spelers bang voor Pay-To-Win blueprints

News
donderdag, 18 november 2021 om 8:30
call of duty vanguardf1632233749
Spelers van Call of Duty Vanguard maken zich zorgen over een StG 44 blueprint. Spelers zijn bang dat de blueprint een teken is dat de game Pay-To-Win wordt. De zorgen worden gedeeld op Reddit.
De StG 44 wordt door spelers van Call of Duty Vanguard gezien als het beste wapen in de game. Nu is er een blueprint ontdekt met een uitbreiding voor dat wapen die niet op een normale manier kan worden verkregen. Spelers zijn bang dat Activision geld gaat vragen voor deze uitbreiding van het wapen.

StG 44 attachment niet het grote probleem

Ook al wordt de StG 44 gezien als het beste wapen in de game, wordt de attachment die momenteel niet beschikbaar is niet gezien als het grote probleem. Die uitbreiding heeft namelijk zowel voor- als nadelen voor het wapen. Het hebben van deze attachment zorgt dus niet direct dat de gebruiker een groot voordeel heeft.
Spelers maken zich vooral zorgen dat Activision misschien een blueprint systeem gaat toevoegen waarin blueprints en attachments die er eigenlijk voor zorgen dat de koper een stuk sterker is dan de andere spelers gekocht kunnen worden. In dat geval zou Vanguard kunnen veranderen in een Pay-To-Win spel.
Er zijn ook spelers die zich nog geen zorgen maken. Er zijn andere redenen denkbaar dat de blueprint nu niet beschikbaar is in de game. In dat geval hoeven fans zich nog geen zorgen te maken.
Als Activision inderdaad wil invoeren dat blueprints gekocht kunnen worden, dan zouden de spelers dit terug moeten zien bij meerdere wapens. Dat is op het moment nog niet het geval. Het is dus goed mogelijk dat de zorgen voor niets zijn en de game niet Pay-To-Win wordt.