Call of Duty Vanguard krijgt een gratis trial

News
woensdag, 17 november 2021 om 13:00
call of duty vanguard headerf1635931238
Activision komt met een gratis trial voor Call of Duty Vanguard. Dit nieuws wordt ook op Twitter gedeeld. De trial zal een dag na de release van de nieuwe multiplayer map 'Shipment' beschikbaar worden gemaakt.
Gamers die geïnteresseerd zijn in Call of Duty Vanguard, maar nog niet hebben besloten om de game aan te schaffen, kunnen straks vier dagen lang een gratis trial van de game spelen. De trial zal vanaf 18 november te spelen zijn en eindigen op 22 november.

Waarom komt er een gratis trial?

Het is niet nieuw voor een Call of Duty game om een proefversie te krijgen, maar de free trial van Call of Duty Vanguard komt wel heel snel na de release uit. Dit kan te maken hebben met het nieuws dat de verkoopcijfers van de game zouden tegenvallen.
Ook kan het meespelen dat Battlefield 2042 rond die tijd uitkomt en Activision misschien hoopt een aantal van die spelers toch over te halen om Call of Duty Vanguard te halen.
Een dag voor de release van de free trial komt er een nieuwe multiplayer map naar de Call of Duty Vanguard. Deze multiplayer map is niet helemaal nieuw, want de map is al 14 jaar te vinden in Call of Duty games. De map genaamd Shipment is dit keer weer wat aangepast, maar speelt nog steeds hetzelfde als de eerdere versies van de map.