Plotselinge Call of Duty Vanguard crashes onder de loep

News
donderdag, 25 november 2021 om 11:30
call of duty vanguardf1632233749
Sinds de lancering van het evenement 'Secrets of the Pacific' komen er een hoop meldingen binnen van Call of Duty Vanguard spelers die zeggen dat de game plots crasht. Hierdoor heeft het bedrijf besloten het evenement tijdelijk uit te schakelen om achter de oorzaak van de bug te komen. Dit werd bekendgemaakt op Twitter.
Het evenement 'Secrets of the Pacific' is door Sledgehammer Games gelanceerd ter promotie van de nieuwe Warzone map Caldera. De map zal helemaal in het teken staan van de Tweede Wereldoorlog, hetzelfde thema dus als Vanguard. Spelers moeten in de huidige Warzone map Verdansk op zoek gaan naar oude objecten. Hiermee verzamelen de spelers informatie over de nieuwe map. Als je meedoet aan het evenement kan je ook andere beloningen krijgen, zoals bijvoorbeeld wapens.

Spelers crashen in Vanguard en Warzone

Sinds de lancering van het evenement melden een hoop spelers dat ze tijdens het spelen van Vanguard last hebben van crashes. Deze meldingen komen binnen, net nadat het evenement dus beschikbaar is geworden. Sledgehammer Games heeft dus besloten dit evenement offline te halen en te onderzoeken wat er precies mis gaat, zodat dit kan worden opgelost.
Het evenement keert wel terug. Spelers die al bezig waren met het evenement houden hun voortgang zodra het evenement weer beschikbaar wordt. Het is alleen nog niet duidelijk wanneer het evenement terug zal keren. Dit ligt volledig aan hoe snel de oorzaak van het probleem wordt gevonden.

Populair Nieuws